Företag

Cleansales AB är ett professionellt och nytänkande serviceföretag som erbjuder ett rikt utbud av städtjänster till såväl privata som offentliga företag samt hushållsnära tjänster som löneförmån till anställda.

Cleansales erbjuder också uthyrning av personal vid sjukdom, semester, föräldraledighet eller tillfällig personalbrist. Cleansales bistår med kvalificerad städpersonal under kortare eller längre perioder.

Cleansales affärsidé är att erbjuda företag och anställda smidiga kund- och miljöanpassade tjänster som utförs med hög kvalitet, personligt engagemang och till rätt pris. Som kund hos oss har ni en egen kontaktperson som ni kan nå så fort ni har frågor eller önskar få en tjänst utförd. Vårt arbete är att underlätta för er!

Vårt basutbud av tjänster innefattar flytt- och byggstädning, golvvård, trappstädning, regelbunden städning av bl.a. kontor, butiker, läkarmottagningar samt hushållsnära tjänster för anställda. Dessutom erbjuder vi uthyrning av städpersonal. Om ni efterfrågar någon annan tjänst, gör vi allt vi kan för att uppfylla era önskemål. Besök oss gärna på facebook.

Timpris: från 335:- exkl moms eller överenskommelse enligt offert.

  
cleansales ab
Landskronavägen 25B
252 32 Helsingborg
Tfn 0704 - 96 25 45
info@cleansales.se
 
     

sidan samt dess innehåll och bilder är © cleansales ab 2007-2009, hemsidan är uppdaterad av New Seed IT Solutions AB